2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Klinik Uygulama Geribildirimleri

21 Haziran 2023 Çarşamba

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü öğrencilerimizin klinik uygulamalarına yönelik memnuniyetlerini araştırmak, geri bildirimlerini almak, yaşadıkları sorunları ve çözüm yollarını belirlemek, öğrencilerimizin sağlık hizmetleri alanındaki deneyimlerini artırmak amacıyla;

  • Önce https://forms.gle/fqmn2EXnCXNczMXd6 linkinden anket formuna katılım sağlamalarını istemiştir.
  • Daha sonra 07.06.2023 tarihinde İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde bir toplantı gerçekleştirmiştir. Bolu İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin DEMİRKOL’un başkanlık yaptığı toplantıya İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Rıdvan ERDİN, Başhekim Yardımcısı Dr. Bahtın Atakan SOYSAL, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurgülay GÜNERİ, Hemşirelik Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem CEYLAN, Uygulamalı Eğitimler Komisyon Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet KARAKAŞ, hastane birim amirleri, eğitim hemşireleri ve hemşirelik bölümünün her sınıfını temsilen öğrenciler katılmıştır.

Son derece verimli geçen toplantıda öğrencilerin yaşadığı problemler ve çözüm önerileri ele alınmış, bundan sonraki süreçte iş birliğinin daha da artarak sürmesi ve öğrencilerimizin mesleki yetkinliklerinin arttırılması için gerekli düzenlemeler için bir yol haritası oluşturulmuştur.

İl Sağlık Müdürümüze ve sağlık hizmetlerinin yöneticilerine hassasiyetleri ve katkıları için teşekkürlerimizi sunarız.

  • Akabinde Hemşirelik Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem CEYLAN ve Uygulamalı Eğitimler Komisyon Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet KARAKAŞ Fakültemiz Hemşirelik Bölümünün son sınıfındaki öğrencilerin tümünün katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıda, son sınıf öğrencilerinin mesleki yetkinliklerini öğrenmeye yönelik değerlendirme anketleri doldurulmuş, klinik uygulamalara yönelik yaşadıkları sorunlar ve çözüm yolları, sağlık hizmetleri alanındaki deneyimleri ve uygulamaları geliştirmeye yönelik önerileri hakkında görüşleri alınmıştır.