6. Geleneksel Ruh Sağlığı Bahar Şenliği Gerçekleştirildi

20 Haziran 2023 Salı

BAİBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı ile İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi işbirliğinde hazırlanan 6. Geleneksel Bahar Şenliği hastane bahçesinde coşkuyla kutlandı. Bahar şenliği İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Uzm. Hem. Sevinç Çapa'nın, Başhekim Doç. Dr. Hülya Ensari'nin, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım'ın açılış konuşmalarıyla başladı.  İl Sağlık Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Muhammed Emin DEMİRKOL da bahar şenliğine katılarak etkinliğe destek vermiştir.

Ramazan Çelik'in şarkılarıyla devam etti. Müziğin, ikramların ardından hastalar dileklerini balonlara yazarak uçurdular.

Hastanede yatarak tedavi gören hastalar ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi üyeleri için gerçekleştirilen bu organizasyonda emeği geçen hastane yönetimine ve çalışanlarına, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Karakaş'a,  gönüllü olarak düzenlemeye destek olan Hemşirelik Bölümü 4.sınıf öğrencilerine teşekkür ederiz.