Sağlıkta Kalite Standartları Eğitimi gerçekleştirildi.

09 Ekim 2022 Pazar

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencilerine 05-07 Ekim 2022 tarihlerinde  “Sağlıkta Kalite Standartları Eğitimi”  verildi. Eğitim Uzm. Songül YORGUN, Uzm. Erdoğan ŞENTÜRK, Hemşire Sibel ÖZER ÖZSOY, Uzm. Merve KAYALIOĞLU, Uzm. Necati BÜKECİK tarafından yürütüldü. Üç gün boyunca devam eden eğitimde hemşirelik bölümü öğrencileri Sağlıkta Kalite Yönetimi, Çalışan Sağlığı ve Güvenliği,  Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) Hasta Bakımı ve Güvenliği, SKS Tesis Güvenliği Afet ve Acil Durum Yönetimi vb. konularında eğitim alarak klinik uygulamalara başlamadan önce bilgilerini güncellemiş oldular.

Eğitimin sonunda eğitimcilere teşekkür belgeleri Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazmiye YILDIRIM tarafından takdim edildi.