2019-2020 YILI HASTANE STAJI İÇİN GEREKLİ İŞLEM VE EVRAK DUYURUSU

03 Mayıs 2019 Cuma

ÖNEMLİ DUYURU!

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi İçin

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE STAJ DERSLERİ KAPSAMINDA HASTANELERDE STAJLARA ÇIKILACAKTIR.

STAJ İÇİN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN AŞAĞIDAKİ BELGELERİ TAMAMLAYARAK (2 NÜSHA) OKULLARIN AÇILDIĞI İLK HAFTA (31 EYLÜL 2019 - 4 EKİM 2019) TARİHLERİ ARASINDA KESİN DERS KAYDI YAPILAN  İLGİLİ ANABİLİM DALLARINA TESLİM EDİLMESİ ZORUNLUDUR.

STAJ EVRAKLARININ YAZ TATİLİ DÖNEMİNDE MEMLEKETLERİNİZDE ALMANIZ YARARINIZA OLACAKTIR. EVRAKLARINI BELİRTİLEN SÜRE İÇERİSİNDE TAMAMLAMAYAN VE TESLİM ETMEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ STAJLARA ÇIKAMAYACAK OLUP, SORUMLULUK ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİLERİNE AİTTİR.

STAJ İÇİN GEREKLİ BELGELER

(Evrakların 2019 Yılı Eylül Ayı İçerisinde alınması önem arzetmektedir.)

*YENİ ALINACAK TEK HEKİM RAPORU : Staj Yapılmasına engel bir durum olmadığını belirten Sağlık Raporu (ASM ve Devlet Hastanelerinden alınabilir. )

* YENİ ALINACAK Serolojik Testlerin (HBsAg, Anti-HBs, Anti HCV, Anti HIV...) yapılıp yapılmadığını gösterir belge (ASM ve Devlet hastanelerinden Alınabilir.) Serolojik Test sonuçları 2 ay süre ile geçerli olup Öğrencilerimiz bulundukları illerden alabilirler.

*Serolojik Testlerin sonuçlarına  istinaden gerekli olanlar için AŞI KARTLARI

*SGK Provizyon çıktıları (e-Devletten Çıktı alınabilir.)

*İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikaları 1 YIL GEÇERLİ olup. Geçen dönemlerde alınan sertifikalardan 1 yılı dolmamış olan sertifikalar geçerlidir.

*Öğrenci Kimlik Kartı fotokopisi ve T.C. Kimlik Kartı fotokopisi

*Ziraat Bankası Bolu Merkez şubesinden alınmış  IBAN  No ve T.C. Kimlik numaraları

NOT: Alınacak olan İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikalarında eğitim süresinin 16 Saat olması zorunludur.