BAİBÜ SBF Hemşirelik Bölümü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Klinik/Saha Uygulamaları Bilgilendirmesi

20 Eylül 2023 Çarşamba

BAİBÜ SBF HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

KLİNİK/SAHA UYGULAMALARI BİLGİLENDİRMESİ

Klinik/saha uygulamaları (işletmelerde mesleki eğitim ve bakım/saha çalışması dersleri) için tüm öğrencilerimizin aşağıdaki belgeleri tamamlayarak ilgili öğretim elemanlarına teslim etmeleri gerekmektedir.

Evraklarını belirtilen süre içerisinde tamamlamayan ve teslim etmeyen öğrenciler klinik/saha uygulamalarına çıkamayacak olup, sorumluluk öğrencilerin kendilerine aittir.

KLİNİK/SAHA UYGULAMALARI İÇİN GEREKLİ BELGELER

4. SINIFLAR (İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM)

1.Son 6 aya ait tek hekim raporu (ASM, Devlet veya Özel hastanelerden alınabilir.)

2.Yeni alınacak (en fazla 2 ay öncesine ait olabilir) Serolojik Testlerin (HBsAg, Anti-HBs, Anti HCV, Anti HIV...) yapılıp yapılmadığını gösterir belge (ASM, Devlet veya Özel hastanelerden alınabilir.) Öğrencilerimiz bulundukları illerden alabilirler.

3. Aşı kartı (Serolojik test sonrası aşı yapılması gerekenler için, yapılan aşının kartı)

4. İşletmelerde mesleki eğitim SGK Taahütnamesi

5. SGK Provizyon çıktısı (SGK Taahütnamesinde gerekli bilgiler yazmaktadır.)

6. İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi (Belge güncel olmalıdır, alınan tarihten itibaren 1 yıl geçerlilik süresi vardır.)

7. Bolu Ziraat Bankası Merkez Şubesinden (0050 kodu ile başlamalı) öğrenciye ait açılmış İBAN Numarası

8. T.C. Kimlik numaraları

2. ve 3. SINIFLAR (BAKIM/SAHA ÇALIŞMASI DERSLERİ)

1. Son 6 aya ait tek hekim raporu (ASM, Devlet veya Özel hastanelerden alınabilir.)

2. Yeni alınacak (en fazla 2 ay öncesine ait olabilir) Serolojik Testlerin (HBsAg, Anti-HBs, Anti HCV, Anti HIV...) yapılıp yapılmadığını gösterir belge (ASM, Devlet veya Özel hastanelerden alınabilir.) Öğrencilerimiz bulundukları illerden alabilirler.

4. İş Sağlığı ve Güvenliği belgesi (Belge güncel olmalıdır, alınan tarihten itibaren 1 yıl geçerlilik süresi vardır.)

5. T. C. Kimlik Numaraları

ÖNEMLİ NOTLAR:

Öğrenciler istenen tüm belgeleri tek bir PDF dosyası haline dönüştürmeli (adısoyadı.pdf) ve PDF formatını sınıf temsilcilerine e-mail yolu ile, basılı formatını ise aşağıda belirtilen ilgili öğretim elemanına elden teslim etmelidir. Sınıf temsilcileri ise tüm sınıf PDF evrakları toplandıktan sonra bu belgeleri e-mail/posta yolu ile aşağıdaki öğretim elemanlarına teslim etmelidir.

Öğrenciler belgelerin birer nüshasını kendilerinde muhafaza etmelidir.

İşletmede Mesleki Eğitim dersi alan 4.sınıf öğrencileri için evrak son teslim tarihi 5 Ekim 2023’tür.

Bakım/saha çalışması derslerini alan 2. ve 3. Sınıf öğrencileri için evrak son teslim tarihi 10 Ekim 2023’tür.

Hemşirelikte Yönetim Dersi alacak öğrenciler için BAKIM/SAHA ÇALIŞMASI DERSLERİ için toplanan evraklar toplanacaktır. Hemşirelikte Yönetim Dersi İçin evrak son teslim tarihi 20 Ekim 2023 olup, gerekli bilgiyi dersin öğretim üyesinden alabilirsiniz.

İşletmelerde Mesleki Eğitim alan 4.sınıf öğrencilerimiz için 4-5-6 Ekim 2023’de “Sağlıkta Kalite Standartları Eğitimi” yapılacaktır. Eğitime katılım zorunlu olup, eğitim 09:00-16:00 saatleri arasında Amfi 2’de yapılacaktır.

Klinik/Saha Uygulama Evrakları Aşağıdaki Öğretim Elemanlarına Teslim Edilecektir:

Hemşirelik Esasları Grup I ve Grup II : Arş. Gör. Gülnur GÜLSOY

Hemşirelik Esasları İşletmelerde Mesleki Eğitim: Arş. Gör. Mehmet Ali ÇALIŞKAN

İç Hastalıkları Hemşireliği İşletmelerde Mesleki Eğitim: Arş. Gör. Elif GENÇER ŞENDUR

Cerrahi Hemşireliği İşletmelerde Mesleki Eğitim: Arş. Gör. Aykut TURGUT

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliğinde Bakım Grup I ve Grup II : Arş. Gör. Mehmet Ali ÇALIŞKAN

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği İşletmelerde Mesleki Eğitim: Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem CEYLAN

Doğum, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliğinde Bakım: Arş. Gör. Mervenur BÖYÜK

Doğum, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği İşletmelerde Mesleki Eğitim: Doç. Dr. Nevin ÇITAK BİLGİN

Halk Sağlığı Hemşireliği İşletmelerde Mesleki Eğitim: Dr. Öğretim Üyesi Songül ÇAĞLAR

Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği İşletmelerde Mesleki Eğitim: Arş. Gör. Melisa BULUT