BOLU İLİ 2024 YILI HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ PLANLANLAMA TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

29 Nisan 2024 Pazartesi

Bolu ili 2024 yılı Anıtpark Resmi Töreni, Hemşirelik Haftası Bilimsel Programı ve sosyal programını görüşmek üzere İl Hemşirelik Komitesi ve Hemşirelik Haftası Etkinlikleri Komisyonu 24.04.2024 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ev sahipliğinde toplandı.
Öğr.Gör.Hacer ALPTEKER başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nazmiye YILDIRIM, Bölüm Başkanı Prof.Dr. Yasemin YILDIRIM USTA, Doç.Dr.Makbule TOKUR KESGİN, Dr.Öğr.Üyesi Simge COŞKUN PALAZ, Arş.Gör.Mervenur BÖYÜK, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Zeynep BAYSAl, Bakım Hizmetleri Müdürleri; Sevinç ÇAPA, Nihal DAVARCI ile kurumlarını temsilen Aysun YILMAZ, Merve KAYALIOĞLU,  Vildan YILMAZ, İsmihan KORKMAZ ÖZTÜRK, Esra ALBAYRAK, Zeliha ÇİFTÇİ ve Hemşirelik Haftası Etkinlikleri Komisyonu öğrenci temsilcimiz Bersu ADAL katılım sağladı.