Ders kayıtları ile ilgili önemli duyuru

20 Ağustos 2019 Salı

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS KAYITLARI YAPILIRKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

2019-2020 Güz Dönemi Haftalık Ders Programı için tıklayınız.

NOT 1.Sınıf öğrencilerimiz  Atatürk İlke ve İnkılapları Tarihi-I Grup-I seçmeleri gerekmektedir.(Salı Günü olan grubu)

2.Sınıf öğrencilerimiz  Atatürk İlke ve İnkılapları Tarihi-I Grup-2 seçmeleri gerekmektedir.(Pazartesi  Günü olan grubu)

1. SINIF DERS KAYITLARI (2019 Müfredatına Tabi Öğrenciler.)

*Hemşirelik Esasları (Alttan alan öğrenciler ile DGS ve YGS ile Kayıtlanıp eşdeğerliği sayılmayan öğrenciler kayıtlanacaklardır.

*Tıbbi Biyokimya ve Genetik–Grup-I’e kayıtlanan öğrenciler Temel Bilgi Tek. Kul. Grup-I kayıtlanmayacaklardır.

*Mikrobiyoloji Gr-I seçen öğrencilerimiz Yaratıcı Drama Gr-2 Seçmeyeceklerdir.

*Fizyoloji Grup-1’e kayıtlanacak Öğrencilerimiz Temel Resim Eğitimi Grup-1 seçmeyecelerdir.

* Fizyoloji Grup-2’e kayıtlanacak Öğrencilerimiz Mikrobiyoloji Gr-2 seçmeyecelerdir.

*Seçmeli Ders olarak Beden Eğitimi Gr-1 (Yüzme) seçen öğrencilerimiz Sağlığı Geliştirilmesi dersini seçemeyecektir.

*Seçmeli Ders olarak Beden Eğitimi Gr-2 (Tenis) seçen öğrencilerimiz Tıbbi Terminoloji dersini seçemeyecektir.

AÇIKLAMA: 2019 Yılında Müfredatımızda değişiklik yapılmış olup 2018 Yılı ve daha önceden hemşirelik bölümüne kayıtlanan öğrencilerimiz ile 2019 yılında DGS ve YGS ile Hemşirelik Bölümüne kayıtlanan öğrencilerimiz (2 – 3 -  4 sınıf öğrencilerimiz )eski müfredatta (değişiklik bulunmamaktadır) bulunan derslerini alacaklardır.

*2019 Yılında kayıtlanan öğrencilerimiz 2019 Yılında Yapıla Müfredata tabidirler.

*Tüm öğrencilerimiz Güz Döneminde 2 adet seçmeli ders alacaklardır. Seçmeli derslerimize ve zorunlu olan ve 2 Grup açılan derslerimize Kota konulmuş olup; kota nedeniyle bu derslere kayıtlanamayan öğrencilerimiz diğer ders veya Grupları seçmeleri gerekmektedirler.

Aksi halde derse kayıtlanamayacaklardır.

*Ders kaydı ile ilgili sorun yaşayan öğrencilerimiz Danışman onayı esnasında sorunlarını giderebileceklerdir.

*-Türk Dili-I, Atatürk İlke ve İnkılapları Tarihi-I, İngilizce –I ve dersleri Uzaktan Eğitim şeklinde işlenecektir.

*-Seçmeli derslere kayıt yapılırken Seçmeli havuz kodlarına dikkat edilmeli yanlış havuzdan ders seçmemeleri önem arz etmektedir.