Hemşirelik Bölümü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi 2. Ve 3. Sınıf Klinik Uygulama Bilgilendirmesi

03 Nisan 2023 Pazartesi

KLİNİK UYGULAMA İÇİN 2. ve 3. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN AŞAĞIDAKİ BELGELERİ TAMAMLAYARAK

7 NİSAN 2023 TARİHİ SAAT 17:00’ A KADAR İLGİLİ SINIF TEMSİLCİLERİNE GÖNDERMİŞ OLMALARI GEREKMEKTEDİR. SINIF TEMSİLCİLERİ BU EVRAKLARI İLGİLİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ELEMANINA EN GEÇ 10 NİSAN 2023 TARİHİNDE E-MAİL YOLU İLE TESLİM ETMESİ GEREKMEKTEDİR.

EVRAKLARINI BELİRTİLEN SÜRE İÇERİSİNDE TAMAMLAMAYAN VE TESLİM ETMEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ UYGULAMAYA ÇIKAMAYACAK OLUP, SORUMLULUK ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİLERİNE AİTTİR.

GEREKLİ BELGELER

2. ve 3. SINIFLAR

1-SON 6 AYA AİT TEK HEKİM RAPORU: (ASM, Devlet veya Özel Hastanelerinden alınabilir.)

2-YENİ ALINACAK (Son 2 ay) Serolojik Testlerin (HBsAg, Anti-HBs, Anti HCV, Anti HIV...) yapılıp yapılmadığını gösterir belge (Tahlil sonucu hekim tarafından değerlendirilerek, aşı yapması gerekli ise gereklidir aşı yapmasına gerek yok ise gerek yoktur yazısı yazılı olmalıdır. ASM, Devlet veya Özel hastanelerden alınabilir.)

3-Aşı kartı (Serolojik test sonrası hekimin aşıyı gerek görmesi halinde)

4-T.C. Kimlik numaraları

5-İş Sağlığı ve Güvenliği belgesi (Belge güncel olmalıdır, alınan tarihten itibaren 1 yıl geçerlilik süresi vardır.)

NOT:

Öğrencilerin tüm belgeleri kendi adı ve soyadını verdikleri tek PDF dosyası halinde e-mail olarak teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerin belgelerin birer nüshasını kendilerinde muhafaza etmeleri gerekmektedir.

KLİNİK UYGULAMAYA BAŞLAMA TARİHLERİ (Ayrıntılı bilgiyi anabilim dallarınızdan alabilirsiniz)

Cerrahi Hemşireliğinde Bakım                                                  19 NİSAN 2023

İç Hastalıkları Hemşireliğinde Bakım                                     20 NİSAN 2023

Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliğinde Bakım                 24 NİSAN 2023

Halk Sağlığı Hemşireliği Saha Çalışması                                  24 NİSAN 2023

Uygulama Evrakları Sınıf Temsilcileri Tarafından Toplanacak Olup Tamamı Toplandıktan Sonra Tüm Evraklar E MAİL Yolu ile Aşağıdaki Öğretim Elemanlarına Teslim Edilecektir.

İç Hastalıkları Hemşireliğinde Bakım Öğrencileri:                         Arş. Gör. Elif GENÇER ŞENDUR

Cerrahi Hemşireliğinde Bakım Öğrencileri:                                       Arş. Gör. Aykut TURGUT

Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliğinde Bakım Öğrencileri:          Arş. Gör. Melisa BULUT

Halk Sağlığı Hemşireliği Saha Çalışması Öğrencileri:                     Öğr. Gör. Seher ZENGİN