Hemşirelik Bölümü Kariyer Kapısı Gönüllü Yaz Stajı Duyurusu

03 Temmuz 2023 Pazartesi

Kariyer kapısı gönüllü yaz stajı başvuruları Ocak 2023 tarihinde Kariyer Kapısı-Ulusal Staj Programı üzerinden yapmış olup, başvurusu kabul edilenler;

Aşağıdaki evraklar hazırlandıktan sonra başvuru formu ve staj sözleşmesi bölüm başkanına (Prof. Dr. Yasemin YILDIRIM USTA) imzalatılacaktır. Başvuru formu, staj taahhütnamesi, dilekçe ve staj sözleşmesinin imzalı veya onaylı halinin bir nüshası Uygulamalı Eğitimler Komisyon Başkanına (Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KARARAŞ) staj başlamadan en az 20 gün önce teslim edilecektir. (Hastaneler kaç nüsha evrak istiyorsa ona göre hareket ediniz, bölüme her evraktan onaylı birer adet teslim edilecektir.)

Gönüllü yaz stajına başvuran tüm öğrencilerin evrak teslimi öncesi SGK Girişlerinizin yapılabilmesi için aşağıdaki linki MUTLAKA doldurması gerekmektedir.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Jvd5Q0pkl3h6dH89C7ggNWq3B7dNfXKLKy76XBGAZrE/edit?usp=sharing

Staja başlamadan önce SGK işe giriş bildirgesini (hastaneler tarafından istenen) e-devlet üzerinden çıktı olarak alabilirsiniz.

ÖNEMLİ UYARI: Staja başladıktan sonra stajın yapıldığı tarihleri içeren devamsızlık durumunun ayın son günü MUTLAKA aşağıdaki linke örnekteki gibi doldurmanız gerekmektedir. Staj devam durumu staj bitiminde ilgili kurum tarafından bölüme bildirilecektir. Ancak her ayın son günü devamsızlık durumunuzun SGK ya bildirilmesi gerekmektedir. Bu nedenle öğrencinin ay sonlarındaki beyanı çok önemlidir.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QgdIpgTMKTqQrV2hKOU9lexFkT3tYMTLief_W8QWWC4/edit?usp=sharing

Devamsızlık Örnek Tablo:

TC

ADI

SOYADI

Temmuz (staja gelmediği günler)

Ağustos (staja gelmediği günler)

Eylül (staja gelmediği günler)

123456789

Aras

Aras

5 Temmuz (Raporlu)

12 Temmuz

18 Temmuz

Devamsızlık Yok

-

111111111

Mehmet

Mehmet

Devamsızlık Yok

5 Ağustos

28 Ağustos

-

 

 

 

 

 

 

Aras Aras staj tarihleri: 1 Temmuz - 4 Ağustos 2023

Mehmet Mehmet staj tarihleri: 27 Temmuz-29 Ağustos 2023

Not: Devamsızlıklar her ayın son iş günü, o aya ait kısma mutlaka doldurulmalıdır. Devamsızlık durumunuz hasta olup rapor almanızdan kaynaklı ise yanına belirtiniz.

 

Gönüllü yaz stajı evrakları

1- Dilekçe

2- Başvuru formu

3- Staj sözleşmesi

4- Staj taahhütnamesi